Bratislavský bál 2015

Dátum podujatia: 
7. February 2015
Miesto podujatia: 
Reduta, Bratislava

Bratislavskéý Bál 2015, vrchol plesovej sezóny, sa koná pod záštitou primátora hlavného mesta SR Bratislavy Iva Nesrovala v priestoroch Reduty. Producentom akcie je jedenásty rok Bratislavské kultúrne a informačné stredisko.

V hlavnej, koncertnej sále sa predstavia dve hudobné telesá – Braňo Belorid Big Band so sólistami a Metropolitný orchester Bratislava. V divadelnej sále vyzvú hostí na parket sviežim soul-funkovým vystúpením americký spevák Big John spolu s hudobníkmi z Vienna Soul Society. Nebude chýbať slovenská skupina Starmania a kapela SwinGang. V priestoroch kaviarne v tzv. chillout zóne traja nadaní umelci zo Silent Tria predstavia cover verzie známych hitov. Na tohtoročný ročník organizátori pozvali aj známu rockovú skupinu súčasnej slovenskej hudobnej scény Desmod

Bratislavský Bál zachováva v programe tri prvky – hudbu, zábavu a tradíciu. Zvyk uviesť mladé dámy a pánov do spoločnosti nie je jediným charakteristickým prvkom bálu. Už dvanásty rok sa udelí jedinečná Cena Júliusa Satinského – Bratislavská čučoriedka.

Aj tento rok zdravotnú službu na bále zabezpečia zdravotníci zo Zdravortnej Služby Medica Bratislava, ktorí sa na akciu veľmi tešia, kedže vynimočne musia dodrziavať etiketu a nebudú v uniformách :)